Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Velimirović: Dečić krasi nevjerovatna energija koju nam je ulio trener Mulalić

Tuzani nijesu blistali protiv Jezera, ali su uspjeli da ostanu neporaženi i samim tim zadrže mjesto u vrhu prvoligaške tabele

Fudbaleri Dečića imaju sezonu iz snova. Tuzani su prvo iznenadili Budućnost, zaustavili Iskru, Sutjesku, Zetu, a onda jasno pokazali da to nije iznenađenje, već da, iako su u elitni rang nastupili sa gotovo identičnim timom koji je igrao Drugu ligu, imaju kvalitet, ali očigledno i mnogo veći voljni momenat od ostalih.

Velimirović, Foto: FK Dečić

Tuzani nijesu blistali protiv Jezera, ali su uspjeli da ostanu neporaženi i samim tim zadrže mjesto u vrhu prvoligaške tabele.

“Očekivano težak meč za nas. Jezero poznajemo iz Druge lige i ove sezone smo igrali sa njima težak meč. Nije lako napraviti višak i zaista imaju čvrstu odbranu. Ali, ono što je najvažnije je da smo dopisali bod, a čim se dopisuju bodovi dobro je”, kazao je Pavle Velimirović, golman Tuzana, koji je po učinku ove sezone najbolji golman u Crnoj Gori.

Dečić nije bio na nivou partija od ove sezone, ali je pokazao da ima najbolju odbranu, pa je i pored nekoliko šansi Jezera, tim iz Tuzi uspio da osvoji bod.

“Naš tim krasi nevjerovatna energija, želja i zaista je to posebno nešto. Naš trener ulio je posebnu energiju, vjeruje u nas i u svakom meču želi da izvuče maksimum. Jezero je pokazalo ove sezone da je veoma neugodno tako da niko se nije naigrao protiv njih, tako da i bod na teškom gostovanju nije loš učinak”, dodao je Velimirović.

Vremena za veliko spremanje nema – već sjutra dočekuju Zetu, a Tuzani će nastojati da još jednom pokažu sjajnu formu i u dobrom raspoloženju dočekaju pauzu.

“Zeta je takođe u dobroj formi, pokazala je to ubjedljivom pobjedom protiv Rudara u Pljevljima, tako da znamo da nas čeka još jedan težak meč. Ali, nastojaćemo da budemo bolji nego protiv Jezera i da u dobrom raspoloženju dočekamo pauzu”, istakao je Velimirović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve