Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Veliko pojačanje za romantičare: Ermin Alić stigao u Titograd

Alić igra na poziciji štopera i predstavljaće veliko pojačanje za redove “romantičara”

Nekadašnji kapiten mlade reprezentacije Crne Gore, bivši igrač Viljareala, Olimpije, Jedinstva, Spartaka iz Subotice Ermin Alić od juče je i zvanično novi igrač OFK Titograd.

Ermin Alić, Foto: Reprezentacija.me

Alić igra na poziciji štopera i predstavljaće veliko pojačanje za redove “romantičara”.

“Dogovorio sam se sa ljudima iz kluba da budem tu do ljeta, a od ljeta da vidimo kakvo je najbolje rješenje za dalje i za klub i za moju karijeru. Veoma sam zadovoljan, radi se o veoma organizovanom i ozbiljnom klubu. Imamo baš sve što je potrebno da ima jedan profesionalni klub. Takođe, vidim da je uprava ambiciozna i to je bio dovoljan razlog da potpišem. Ljudi u klubu se trude da nam omoguće da imamo i mi sve što imaju ozbiljni profesionalni klubovi”, kazao je Alić na početku razgovora.

Alić je sticao iskustvo u velikim klubovima poput Viljareala, a sa posebnim utiscima priča i o periodu provedenom u Olimpiji.

“Nosim mnogo dobre utiske, upoznao sam sisteme rada tih klubova i u svakom klubu sam naučio nešto više i bolje nadam se, imao sam nekih nesrećnih okolnosti, pogotovu u Olimpiji, ali na neke stvari igrač jednostavno ne može da utiče. Sad sam tu, dajem sve od sebe na svakom treningu, jer u fudbalu je najvažnije ono sto se dešava danas”, kaže Alić.

Ambicije sa OFK Titograd su izlazak u Evropu i vjeruje da će njegova misija na Starom aerodromu biti uspješna.

“Mislim da ovakav klub sa ovakvom organizacijom i ljudima u klubu zaslužuje minimum to. Imamo mlade igrače, koji su dobri i koji imaju želju za radom, uz par starijih igrača mislim da možemo da budemo na pravom putu da sve što smo stavili kao ambicije ostvarimo na kraju sezone. Vjerujem u to i borićemo se svi za to”, zaključio je Alić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve