Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Veliki problem za Vukčevića: Osam igrača Petrovca pozitivno na koronavirus

Strateg ,,nebo-plavih“ suočio se sa velikim kadrovskim problemima pred duel sa Titogradom. Uoči sjutrašnjeg meča sa Rudarom situacija je još lošija

Petrovac je imao šansu da u direktnom duelu sa Titogradom konačno ,,pobjegne“ sa dna tabele, ali je poslije poraza od 3:1 ,,fenjer“ ostao pod Malim brdom.

Vukčević, Foto: Pobjeda.me

“Napravili smo iskorak pobjedom nad Podgoricom u gostima, našom prvom u sezoni, da bismo se protiv Titograda vratili korak unazad. Očekivali smo da se pomjerimo sa posljednje pozicije, ali su objektivne okolnosti uticale da u tome ne uspijemo”, rekao je trener Nenad Vukčević.

Strateg ,,nebo-plavih“ suočio se sa velikim kadrovskim problemima pred duel sa Titogradom. Uoči sjutrašnjeg meča sa Rudarom situacija je još lošija.

“U prošlom meču nam je zbog infekcije korona virusom nedostajalo pet igrača, nakon čega se broj oboljelih uvećao na osam. Nadam se da ih neće biti još više. Mečeve sa Titogradom i Rudarom smo okarakterisali kao ključne, a spremamo se desetkovani. Još jedan težak duel je pred nama, sa još većim problemima. Ne želimo, ipak, da kukamo, pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo i izvučemo dobar rezultat”, dodao je Vukčević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve