Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Veliki planovi u Tivtu: Stadion Arsenala dobija još jednu tribinu

Nakon neuspješnog pokušaja da se kroz baraž domognu elite, jer su prošle godine eliminisani na penale od Petrovca, tivatski klub nije potonuo, nego je nastavio da radi još jače i bolje. Čini se ovog puta baš na svim nivoima, pa već sada ovaj klub djeluje prilično ozbiljno

Fudbalski klub Arsenal jasno je pokazao da želi plasman u Prvu ligu.

Nakon neuspješnog pokušaja da se kroz baraž domognu elite, jer su prošle godine eliminisani na penale od Petrovca, tivatski klub nije potonuo, nego je nastavio da radi još jače i bolje.

Čini se ovog puta baš na svim nivoima, pa već sada ovaj klub djeluje prilično ozbiljno.

Nakon sjajnog posla u prelaznom roku, gdje je Arsenal angažovao nekoliko iskusnih igrača, te otvorene najave za borbu za prvo mjesto, iako Jedinstvo ima osam bodova više na polusezoni, rukovodstvo kluba stavilo je akcenat i na infrastrukturu.

Čelnici kluba u saradnji sa Komunalnim preduzećem Tivat, krenuli su u nove rade. Trenutno se izvode radovi na izlivanju stopa za postavljanje montažne tribine na glavnom stadionu Arsenala. Na taj način ovaj stadion uskoro će dobiti novu tribinu sa 306 sjedećih mjesta, koja će biti u funkciji za par dana, što znači da će biti potpuno spremna za početak drugog dijela sezone.

Osim toga u planu je i do kraja maja postavljanje još jedne tribine od 600 sjedećih mjesta, a u saradnji sa FSCG i Opštinom Tivat tada će se postaviti i reflektori na pomoćnom terenu. Jasno je da se Arsenal već sprema za Prvu ligu…

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve