Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Veliki planovi Olimpijakosa: Dolaze Teodosić i Slukas?

Prema pisanju grčkih medija, Olimpijakos za narednu sezonu ima velike planove, a pojačavanja će krenuti od bekovske linije

Košarkaši Olimpijakosa imali su lošu sezonu iza sebe – u Evroligi se nijesu proslavili, dok su u grčkom šampionatu izbačeni nakon što su odbili na izađu na crtu Panatinaikosu.

Foto: Eurohoops.net

Prema pisanju grčkih medija, Olimpijakos za narednu sezonu ima velike planove, a pojačavanja će krenuti od bekovske linije u koju Pirejci žele da vrate Miloša Teodosića i Kostasa Slukasa!

Posle Teodosićevog raskida sa LA Klipersima krenuo je veliki “lov” evropskih giganata na srpskog reprezentativca. Nije tajna da je bolonjski Virtus stavio na sto ponudu tešku tri miliona neto za dvije godine, a još se čeka konkretan potez evropskog šampiona CSKA, tako da će Pirejci imati ozbiljne rivale…

Na drugoj strani, Slukasu ističe ugovor sa Fenerbahčeom, pa je i za njegove usluge zainteresovano nekoliko velikana, prije svega španskih. Ipak, Grci se nadaju, kao u slučaju Teodosića, da će i on “prelomiti” da se vrati u Pirej.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve