Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Velika kampanja za Suarezov povratak u Urugvaj

Suarez je od ovog ljeta slobodan igrač, a za njega je zainteresovan Nasional, klub iz Montevidea u kom je Luis igrao još u sezoni 2005-6

Čak 50 miliona puta korisnici društvene mreže Tviter podržali su svojevrsnu kampanju da proslavljeni napadač Luis Suarez (35) ponovo zaigra u domovini Urugvaju.

Suarez je od ovog ljeta slobodan igrač, a za njega je zainteresovan Nasional, klub iz Montevidea u kom je Luis igrao još u sezoni 2005-6. Nasional je trostruki šampion kontinenta i uz Penjarol najveći urugvajski klub. Podrška za ovaj transfer iskazana je haštagom #SuarezANacional na Tviteru.

Slavni Urugvajac dobio je i odličnu finansijsku ponudu za povratak u Premijer ligu i potpis za Vest Hem junajted, a očekuje se da do kraja mjeseca donese definitivnu odluku o tome gdje nastavlja karijeru.

Sezona u španskoj Primeri sa ipak skromnim učinkom u Atletiko Madridu – na 35 nastupa u španskom šampionatu 11 puta bio je strijelac. Spekuliše se, da bi nakon planetarnog prvenstva krajem ove godine Suarez mogao objaviti i kraj igračke karijere.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve