Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

“Važno je razumjeti zašto je Ronaldo nesrećan”

Nakon ovih dešavanja oglasio se i nekadašnji vezista Juventusa, Patrik Vieira, koji je poručio da je veoma važno otkriti zbog čega Ronaldo izgleda toliko nesrećno u redovima prvaka Italije

Mnogo prašine diglo se u Italiji nakon što je Mauricio Sari odlučio da izvede iz igre Kristijana Ronalda na meču sa Milanom.

Foto: Skysport.com

Juventus je u derbiju uspio pred svojim navijačima da pobijedi Milan sa minimalnih 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Paulo Dibala u 77. minuti. Dibala je u igru ušao 20 minuta ranije umjesto Ronalda što je bilo iznenađenje za sve.

Italijanski mediji su prenijeli da je Ronaldo napustio stadion nekoliko minuta prije kraja meča jer je bio itekako ljut na Sarija. Portugalac je od juče glavna tema na Apeninima, a tako se nastavilo i danas.

Nakon ovih dešavanja oglasio se i nekadašnji vezista Juventusa, Patrik Vieira, koji je poručio da je veoma važno otkriti zbog čega Ronaldo izgleda toliko nesrećno u redovima prvaka Italije.

“Ovo najbolje pokazuje koliko je teško biti trener. Ronaldo je nivo iznad svih s Mesijem i Nejmarom i oni su slika današnjeg fudbala. Važno je razumjeti i saznati zašto je Ronaldo nesrećan. Vidi se na njemu da prolazi kroz težak period. Kada igrač poput njega prestane da daje golove onda će tu biti fustracija. Bitno je razgovarati s njim i to pokušati riješiti”, rekao je Vieira.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve