Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Vaterpolo: Gojković saopštio spisak za pripreme

Ajkule će trenirati na bazenu Instituta Igalo do 31. decembra, a selektor Gojković će pred odlazak za Beograd saopštiti spisak od 18 igrača koji će odradit pripreme u Srbiji i konkurisati za odlazak na kvalifikacioni turnir za Svjetsku ligu u Debrecinu.

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak od 26 igrača koji će se pripremati u Herceg Novom i konkurisati za odlazak na pripreme sa selekcijom Srbije u Beogradu od trećeg do šestog januara, kao i za turnir evropskih kvalifikacija Svjetske lige koji je na programu od osmog do desetog januara u Debrecinu.

Na spisku su: Lazović Dejan, Draško Brguljan, Đuro Radović, Marko Petković, Uroš Čučković, Dimitrije Obradović, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Ivović Aleksandar, Vladan Spaić, Dušan Matković, Dušan Banićević, Petar Tešanović, Vlado Popadić, Slaven Kandić, Aleksa Ukropina, Nikola Moskov, Savo Ćetković, Miroslav Perković, Aljoša Mačić, Alen Isljamović, Uroš Vučurović, Stefan Pješivac, Dragan Drašković, Marko Mršić i Vasilije Radović.

”Ajkule” će trenirati na bazenu Instituta Igalo do 31. decembra, a selektor Gojković će pred odlazak za Beograd saopštiti spisak od 18 igrača koji će odradit pripreme u Srbiji i konkurisati za odlazak na kvalifikacioni turnir za Svjetsku ligu u Debrecinu.

Podsjećamo, Crna Gora četvrtfinalni meč igra sa Hrvatskom, 8. januara od 16 sati i 45 minuta. Španija je izborila direktan nastup u polufinale, a za ostala dva mjesta igraće Francuska – Grčka (u eventualnom polufinalu igraćemo sa pobjednikom ovog meča), odnosno Italija – Mađarska.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve