Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Vaterpolo: Ajkulice dobile rivale na EP za U15 i U17

Na šampionatima Evrope, prvoplasirane ekipe iz sve četiri grupe izboriće direktno učešće u četvrtfinalu, dok će drugoplasirane i trećeplasirane igrati osminu finala

U15 vaterpolo reprezentacija Crne Gore na šampionatu u Burgasu (Bugarska) koji će se održati od 21. do 28. jula igraće u grupi D sa selekcijama Srbije, Slovenije i Bjelorusije.

Foto: Sportklub.rs

U grupi A su Mađarska, Hrvatska, Slovačka i Rumunija, u grupi B igraće Španija, Grčka, Turska i Bugarska, a u grupi C Italija, Gruzija, Holandija i Rusija, saopšteno je iz Vaterpolo i plivačkog saveza.

U17 selekcija učestvovaće na šampionatu u Tbilisiju (Gruzija). Takmičenje je na programu od 11. do 18. Avgusta. Ajkulice će igrati u grupi B sa selekcijama Gruzije, Grčke i Rumunije. U grupi A su Rusija, Italija i Turska, u grupi C igraće Mađarska, Srbija, Slovačka i Holandija, dok su u grupi D Španija, Hrvatska, Njemačka i Francuska.

Na šampionatima Evrope, prvoplasirane ekipe iz sve četiri grupe izboriće direktno učešće u četvrtfinalu, dok će drugoplasirane i trećeplasirane igrati osminu finala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve