Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Vašington post: Đoković je najpotcjenjeniji veliki sportista na svijetu

Ugledni "Vašington post" posvetio je ogromnu pažnju eliminaciji Đokovića, a njihov novinar Čak Kalpeper branio je najboljeg tenisera svijeta u svojoj kolumni.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković ispraćen je zvižducima sa US opena nakon što je predao meč osmine finala Stanislasu Vavrinki.

Foto: Twitter

Ugledni “Vašington post” posvetio je ogromnu pažnju eliminaciji Đokovića, a njihov novinar Čak Kalpeper branio je najboljeg tenisera svijeta u svojoj kolumni.

“Novak Đoković mora da je najpotcjenjeniji veliki sportista na planeti Zemlji, a Zemlja bi trebalo da bude bolja. Zemlja umije da bude tako pogrešna u svojim procjenama, možda i više od drugih planeta”, kazao je Kalpeper.

Prema njegovim riječima, Đoković je prosto uletio u četvrto kolo US Opena u petak, ali je to došlo uz poznata podsjećanja da ton Đokovićevih mečeva prosto odudara od tona mečeva u kojima igraju Rodžer Federer ili Rafael Nadal.

“Đoković je imao na treningu čovjeka koji ga ometa dobacivanjima. Imao je takve osobe i na svojim mečevima, na kojima je dvostrukim servis greškama te osobe slao u delirujum”, piše Vašington post.

“Federerovi ometači vjerovatno su se i pojavljivali tu i tamo, ali niko ne može da ih se sjeti, možda zato što bi odmah bili odvučeni u zatvor”, navodi se u tekstu.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve