Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vanesa Brajant odbacila tužbu svoje majke: Želi da mi naplati 96 dolara po satu

Majka supruge poginule NBA legende Kobija Brajanta tvrdi da joj se duguje višegodišnja plata za ''posao koji je obavljala kao neplaćeni pomoćnik u porodici''. Vanesa Brajant navodi da je zajedno sa Kobijem dozvolila svojoj majci da besplatno živi u jednoj od njihovih nekretnina na obali

Vanesa Brajant odbacila je tužbu svoje majke jer smatra da želi da od nje iznudi novac.

Majka supruge poginule NBA legende Kobija Brajanta tvrdi da joj se duguje višegodišnja plata za ”posao koji je obavljala kao neplaćeni pomoćnik u porodici”.

Vanesa Brajant navodi da je zajedno sa Kobijem dozvolila svojoj majci da besplatno živi u jednoj od njihovih nekretnina na obali.

Pritom, nisu još ništa obećavali, niti je obeshrabrivali da brine o sebi.

– Bila je baka koju smo na moj zahtjev izdržavali ja i njen zet. Ona sada želi da mi naplati 96 dolara po satu, za rad od 12 sati dnevno za 18 godina čuvanja svojih unuka. U stvarnosti, ona je samo ponekad čuvala moje starije ćerke dok su bile bebe, navela je Brajant.

Vanesa je bila razočarana i nakon što je njena majka javno rekla da je istjeruju iz kuće i da traže da im vrati luksuzni automobil.

– Čak i poslije te izdaje, bila sam spremna da na mjesečnom nivou doživotno izdržavam moju majku, a to nije bilo dovoljno dobro. Umjesto toga, ona me je kontaktirala preko posrednika, suprotno onome što tvrdi, moj broj telefona je nepromijenjen i tražila je pet miliona dolara, kuću i Mercedesov džip, istakla je Vanesa Brajant.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve