Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vanda nagovijestila povratak Ikardija u tim: Mir je blizu

N apomolu rješenje problema u Interu.

Golgeter Intera Mauro Ikardi blizu je da riješi problem sa Interom nakon što je izbačen iz tima jer nije želio da potpiše novi ugovor.

Foto: Twitter

Ikardi je propustio posljednjih devet utakmica, oduzeta mu je i kapitenska traka zbog velikog mimoilaženja dvije strane u novoj saradnji, ali će prema riječima agenta i supruge Argentinca, Vande Nare, uskoro biti postignut dogovor.

“Pričala sam sa direktorom Ðuzepeom Marotom i mir je blizu. Uskoro ćemo svi obaviti razgovor, uključujući i trenera sa Maurom”, rekla je Nara gostujući na Kanalu pet.

Ikardi trenutno ima i problem sa koljenom, pa pauzu koristi da sanira povredu.

“Igrao je sa bolom, nije propustio ni dan zbog povrede. Time je pokazao koliko mu je stalo do Intera. Čim bude u stanju vratiće se na teren”, poručila je Nara i naglasila da nijedan saigrač nije loše pričao o Ikardiju, već je sve išlo preko medija.

Nesuglasice su nastale kada je Ikardi, zajedno sa Narom, zatražio platu od devet miliona eura po godini, ali i da ostane izlazna klauzula od 110 miliona u periodu od 1. do 15. jula, što “neroazuri” hoće da izbace, ali i da ponude tri miliona manju platu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve