Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Valverde: Uvijek se traži nešto skriveno u Mesijevim riječima

Nedavno je i sam Mesi rekao da ne namjerava da napusti klub, ali da je njegova posvećenost uslovljena dobrim rezultatima

Lionel Mesi ima odriješene ruke da napusti Barselonu bez obeštećenja prije isteka ugovora, ali trener Katalonaca Ernesto Valverde nije zabrinut.

Valverde i Mesi, Foto: Cdm.me

Nedavno je i sam Mesi rekao da ne namjerava da napusti klub, ali da je njegova posvećenost uslovljena dobrim rezultatima.

“Nisam to htio ni da čitam, znam šta Leo ima da kaže. On se izražava prirodno i poslije ljudi pogrešno interpretiraju to što je rečeno. Uvijek se traži neka konotacija, nešto skriveno u njegovim riječima. Mislim da ne treba da brinem i da nema nikakve sumnje u vezi sa njegovom budućnošću“, izjavio je Valverde.

Mesi i dalje nije zaigrao u novoj sezoni. Propustio je uvodna tri meča u Primeri, propustiće i večerašnji susret sa Valensijom, a izvjesno i start elitnog evropskog takmičenja.

“Moramo još malo da budemo oprezni, ali mislim da će se ubrzo vratiti. Ne baš za utorak i Ligu šampiona, vjerovatno kasnije. Naravno da je on važan igrač za nas, najbolji je na svijetu, ali i ranije smo pobjeđivali bez važnih igrača. Teško ga je zamijeniti, ali moramo da budemo sposobni da igramo u njegovom odsustvu“, dodao je Valverde.

Barselona i Valensija sastaju se večeras na Nou Kampu od 21 čas.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve