Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Valverde: Junajted ima nešto posebno u tim zadnjim minutama

Revanš meč igraće se sjutra na Nou Kampu sa početkom u 21 sat

Ernesto Valverde se pojavio na konferenciji za novinare kako bi razgovarao o trenutnoj situaciji u Barseloni i analizirao revanš četvrtfinala Lige prvaka protiv Mančester junajteda.

Foto: 90min.com

Da li očekujete ofanzivniji Mančester junjted?

“Ne znam koji će pristup predstaviti, ali je na protekle četiri gostujuće utakmice ostvario tri pobjede i moramo da budemo oprezni. Svaki tim bit će vjeran svom stilu”, kazao je Valverde.

“Postigli smo gol u gostima, ali to nije gotovo. Nećemo spekulisati pokušat ćemo da ostanemo dosljedni našem stilu i bilo bi apsurdno da mislimo kako smo u prednosti zbog prve utakmice”, dodao je trener Barcelone.

Da li bi Dembele možda mogao zaigrati?

“Postoji mogućnost da počne meč. Prije neki dan je odigrao 60 minuta, što smo i planirali. Bit će važni i oni koji počnu i koji završe meč. Manchester United ima nešto posebno u tim zadnjim minutama utakmice”.

“Poštujemo junajted, brzinu i snagu nekih njihovih igrača, poštujemo ih i kao tim zbog svega što su napravili. Svjesni smo njihovog potencijala i snage”.

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer požalio se da njegov tim nema puno vremena za odmor.

“Kalendari su uvek prilagođeni za sve ekipe, ali apsurdno je da četiri tima imaju osam slobodnih dana i još četiri samo šest. Logična stvar je da su se oni koji su igrali u utorak vratili da igraju u utorak, tako da razumijem Solskjaera”, poručio je trener Katalonaca.

Revanš meč igraće se sjutra na Nou Kampu sa početkom u 21 sat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve