Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Uprkos najavama iz FIFA: Bez minuta ćutanja za Mihajlovića

Siniša Mihajlović je bio evropska i svjetska legenda, priznat svuda u svijetu o čemu svjedoči i podugačak spisak fudbalskih i ne samo fudbalskih veličina, koji su se oglasili povodom smrti legendarnog fudbalera, piše N1

Uprkos najavi iz FIFA da će se održati minut ćutanja za preminulog Sinišu Mihajlovića pred dvije završne utakmice na Svetskom prvenstvu, on je izostao pred utakmicu za treće mjesto između Hrvatske i Maroka.

Ova, u najmanju ruku, sramna odluka FIFA teško da može racionalno da se objasni. Siniša Mihajlović je bio evropska i svjetska legenda, priznat svuda u svijetu o čemu svjedoči i podugačak spisak fudbalskih i ne samo fudbalskih veličina, koji su se oglasili povodom smrti legendarnog fudbalera, piše N1.

Elem, Siniša Mihajlović je učestvovao jednom na takmičenju, na kojem mu sada nije ukazana počast, koja bi se smatrala bar mjerom dobrog ukusa. I na tom šampionatu bio je strijelac jednog od mnogobrojnih golova iz slobodnog udarca 1998. za selekcju SR Jugoslavije protiv Irana.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve