Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Uoči 19. decembra: Čarolije malih majstora u čast Podgorice

Povodom Dana oslobođenja Podgorice, Fudbalski klub ''Karioke'' i Sekreterijat za kulturu i spot oganizovali su ''triagonale'' turnir za dječake rođene 2011. i 2012. godine

Podgorica je uvijek imala posebnu ljubav prema fudbalu i zbog toga su joj mališani iz našeg glavnog grada za rođendan poklonili majstorije na terenu.

Povodom Dana oslobođenja Podgorice, Fudbalski klub ”Karioke” i Sekreterijat za kulturu i spot oganizovali su ”triagonale” turnir za dječake rođene 2011. i 2012. godine.

– Bilo je to lijepo druženje i prilika da djeca uživaju u igri. Imali smo prilike da vidimo puno lijepih poteza i golova, ali i da čujemo razdraganost dječaka i smijeh ostalih učesnika. Nakon utakmica djeca su se družila, osvježili sokovima i slatkišima, uz neizbježne komentare o golovima i šansama, izjavio je Zoran Mijović, trener ekipe Karioke.

Na turniru su učestvovale tri ekipe Karioke, Prvak i Mondial, a događaj je održan u Podgorici, na terenu u ulici Vojislavljevića. Igrači Karioka su na kraju bili ti koji su podigli pehar namijenjen osvajaču, nakon što su savladali oba protivnika – Mondial je poražen rezultatom 3:1, dok je Prvak savladan sa 2:1. Prije duela u finalu, ekipa Prvaka je savladala Mondial sa ubjedljivih 4:1.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve