Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

UEFA suočena sa problemom: Klubovi i sponzori vraćaju karte za finale LE

Čelsi i Arsenal u početku su se žalili na činjenicu da su dobili ukupno oko 12.000 ulaznica za stadion kapaciteta 67.000 mjesta, ali sada se čini da će skoro polovinu tih ulaznica vratiti jer su našli zainteresovane za ukupno oko 5.500 navijača

Finale Lige Evrope između Arsenala i Čelsija biće odigrano za osam dana u Bakuu, ali se UEFA i organizatori susrijeću sa ozbiljnim problemima.

Foto: Twitter

Naime, na stadionu bi moglo da bude mnogo praznih mjesta jer su navijači dva engleska tima dobili tek oko 12.000 ulaznica na objektu koji prima više od 67.000 gledalaca.

UEFA je sada suočena sa novim problemom jer bi moglo da se dogodi da 29. maja više hiljada mjesta na stadionu ostane prazno.

Kako je prenio Tajms, veliki broj sponzora odlučio je da prati primjer Čelsija i Arsenala i sam se odluči za vraćanje ulazica koje su dobili na raspolaganje upravo zbog teškoća da se organizuje put do Bakua.

Čelsi i Arsenal u početku su se žalili na činjenicu da su dobili ukupno oko 12.000 ulaznica za stadion kapaciteta 67.000 mjesta, ali sada se čini da će skoro polovinu tih ulaznica vratiti jer su našli zainteresovane za ukupno oko 5.500 navijača.

Sa sličnim problemima suočavaju se i sponzori, a očekuje se da oko 2.000 mjesta namijenjenih njima na kraju ostane prazno.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve