Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

UEFA lista: Rudar ispred Budućnosti, Mogrena i Sutjeske

Real je očekivano na vrhu, a kada su u pitanju predstavnici Crne Gore i dalje je najuspješniji Rudar iz Pljevalja, koji se nalazi na 291. mjestu. Drugi naš najuspješniji tim je aktuelni šampion Budućnost, koji drži poziciju 300, dok je na 302. Mogren - nekadašnji prvak Crne Gore koji danas ne postoji

Uefa je objavila dopunjenu listu uspješnosti svih klubova koji su od 1955. godine nastupali u Ligi (ranije Kupu) šampiona.

Real je očekivano na vrhu, a kada su u pitanju predstavnici Crne Gore i dalje je najuspješniji Rudar iz Pljevalja, koji se nalazi na 291. mjestu.

Drugi naš najuspješniji tim je aktuelni šampion Budućnost, koji drži poziciju 300, dok je na 302. Mogren – nekadašnji prvak Crne Gore koji danas ne postoji.

Na listi na kojoj se našlo 526 klubova, koji su bar jednom igrali u bilo kom rangu Lige šampiona, na 359. mjestu je vicešampion Crne Gore Sutjeska Zeta je 376, a OFK Titograd (nekada Mladost) 490.

Uz Real ”Top 10” kompletirali su Bajern, Barselona, Mančester junajted, Juventus, Milan, Liverpul, Benfika, Porto i Ajaks.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve