Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Udruženje teniskih profesionalaca organizuje humanitarni turnir za pomoć Institutu za dječije bolesti

U organizaciji Udruženja teniskih profesionalaca Crne Gore 12. i 13. novembra, održaće se humanitarni turnir dublova, za pomoć Institutu za dječije bolesti KBC-a, a ovog puta konkretno gastroenterološkog odjeljenja

U organizaciji Udruženja teniskih profesionalaca Crne Gore 12. i 13. novembra, održaće se humanitarni turnir dublova, za pomoć Institutu za dječije bolesti KBC-a, a ovog puta konkretno gastroenterološkog odjeljenja.

Turnir će se organizovati u Hotelu Voco, a sadržaće takmičarski dio, gdje će rekreativci ovog puta moći da uživaju u dublovima, kao i donatorski koktel party, gdje će ljudi imati priliku da doniraju sredstva, za rekonstrukciju gastroenterološkog odjeljenja – Instituta za dječije bolesti.

“Smatramo da je naša obaveza kao organizacije koja okuplja sportiste i ljubitelje sporta, da u sklopu naših aktivnosti pružimo pomoć onima kojima je zaista neophodna, a to su djeca i doktori, koji neumorno daju doprinos ovom društvu.Zato ćemo ovom prilikom dati sve od sebe, da ovaj turnir makar malo potpomogne zdravstveni sistem naše zemlje”, kazali su iz tog udruženja.

Prijave za dubl su otvorene do 11. novembra do 18 časova, a građani koji su zainteresovani za pomoć, ovim putem mogu donirati sredstva, na žiro račun 520-41970-71 . Kontakt za informacije za donacije i učešće na turniru : 067 878 078 .

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve