Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Učinci sokola: Povratak Jovetića, Šarkić nesavladiv

Jovetić je zaigrao u porazu Monaka od Lila u Liga kupu Francuske. Raduje i odlična forma mladog golmana Matije Šarkića, koji je sve bolji u dresu Livingstona.

Povratak Stevana Jovetića nakon više od osam mjeseci obilježio je prethodnu sedmicu kada su u pitanju crnogorski reprezentativci.

Jovetić, Foto: Twitter

Ofanzivni vezista zaigrao je u porazu Monaka od Lila u Liga kupu Francuske. Raduje i odlična forma mladog golmana Matije Šarkića, koji je sve bolji u dresu Livingstona.

GOLMAN

DANIJEL PETKOVIĆ (Anže): Još jedan meč koji je naš golman presjedio na klupi. Njegov Anže upisao veliku pobjedu nad Nantom u gostima (2:1).

MILAN MIJATOVIĆ (Levski Sofija): Na zasluženom odmoru (šampionat Bugarske nastavlja se u februaru) nakon što je u posljednja tri kola sačuvao mrežu.

MATIJA ŠARKIĆ (Livingston): Još jedna sjajna partija mladog golmana. Livingston sa 4:0 savladao Ros kaunti i u zoni j e timova koji će igrati ligu za šampiona u Škotskoj.

ODBRANA

MARKO SIMIĆ (Pakhtakor): Šampionat Uzbekistana je završen je prošle srijede. Naredne obaveze Simića i njegov klub očekuju u februaru u azijskoj Ligi šampiona.

ADAM MARUŠIĆ (Lacio): Oporavio se od povrede, ali sa klupe gledao veliki trijumf Lacija u Superkupu Italije protiv Juventusa (3:1).

STEFAN SAVIĆ (Atletiko Madrid): Iako je nakon povrede počeo sa treninzima još nije u konkurenciji za sastav. “Kolćonerosi” važan trijumf upisali u Sevilji protiv Betisa (2:1).

MARKO VEŠOVIĆ (Legija Varšava): Standardan u sastavu tima iz Varvaše, njegova Legija (lider u prvenstvu) izgubila nakon četiri vezana trijumfa 2:1 od Zaglebja u gostima.

BORIS KOPITOVIĆ (BATE Borisov): Kopitović je na odmoru, prvenstvo u Bjelorusiji je završeno 1. decembra.

DUŠAN LAGATOR (Soči): Premijer liga Rusije je na zimskom odmoru do 23. februara.

RISTO RADUNOVIĆ (Astra): Astra pobjedom nad Klinčenijem (3:1) nastavila šampionsku trku u Rumuniji, a Radunović tokom novih 90 minuta zaradio žuti karton. Za sjajne igre nagrađen je novim ugovorom – do 2023.

IGOR VUJAČIĆ (Partizan): Šampionat Srbije nastavlja se 15. februara.

MOMČILO RASPOPOVIĆ (Rijeka): Rijeka pred zimsku pauzu poražena u derbiju od Dinama (3:0), Raspopvić igrao do 72. minuta.

ALEKSANDAR ŠOFRANAC (Sutjeska): Telekom 1. CFL nastavlja se u februaru.

DARKO BULATOVIĆ (Sutjeska): Telekom 1. CFL nastavlja se u februaru.

NEMANJA SEKULIĆ (Zeta): Telekom 1. CFL nastavlja se u februaru.

VEZNI RED

NIKOLA VUKČEVIĆ (Levante): U Kupu kralja protiv Meilje (pobjeda Levantea 5:0) igrao cijeli meč, tri dana kasnije u La ligi ušao u 77. minutu i pogurao svoj tim do trijumfa nad Seltom (3:1).

VLADIMIR JOVOVIĆ (Jablonec): Na odmoru do 11. januara kada, kao uvod u nastavak šampionata, Česi igraju zimski turnir Tipsport liga.

ALEKSANDAR ŠĆEKIĆ (Partizan): Šampionat Srbije nastavlja se 15. februara.

ALEKSANDAR BOLJEVIĆ (Standard Lijež): Tim iz Liježa najprije je ispao iz Kupa Belgije od Antverpena (1:3), a Boljević bio isključen u 93. minutu. Za vikend uslijedio i poraz u prvenstvu od Vasland-Beverena (2:1) – igrao do 72. minuta u meču u kojem je strijelac za pobjednički tim bio potencijalni reprezentativac Stefan Milošević.

SEAD HAKŠABANOVIĆ (Norčeping): Prvenstvo Švedske je završeno 2. novembra.

VUKAN SAVIĆEVIĆ (Visla Krakov): Preskočio još jedan meč zbog povrde, Visla u gostima bolja od LKS Lođa (4:2).

DENI HOČKO (Muskron): Muskorn remizirao sa Šarloom (1:1), Hočko odigrao cijelu utakmicu.

BRANISLAV JANKOVIĆ (Sutjeska) Telekom 1. CFL nastavlja se u februaru.

DAMIR KOJAŠEVIĆ (Sutjeska) Telekom 1. CFL nastavlja se u februaru.

MARKO JANKOVIĆ (SPAL) – Super važna pobjeda Spala u gostima kod Torina (2:1), ali naš vezista nije bio ni na klupi pretposljednjeg tima Serije A.

NAPAD

STEVAN JOVETIĆ (Monako): Majstor se konačno vratio nakon osam mjeseci i teške povrede. Sredinom sedmice zaigrao u Liga kupu Francuske protiv Lila (poraz Monaka 3:0), kada je u igru ušao u 59. minutu, ali za vikend u prvenstvu, ipak, nije bio u kombinaciji za tim protiv istog rivala.

FATOS BEĆIRAJ (Makabi Netanja): Makabi preko Tire (4:0) prošao dalje u Kupu, Bećiraj zbog povrede preskočio taj duel.

STEFAN MUGOŠA (Inčon junajted): Šampionat u Južnoj Koreji je završen 30. novembra.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve