Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Učinci sokola: Hakšabanović ponovo strijelac, Vujačić iskoristio šansu

Sead Hakšabanović istakao se pogotkom, Stefan Savić komandovao je odbranom Atletika, šansu je dobio i Igor Vujačić u odbrani Partizana

Pogledajte kakav su učinak imali crnogorski reprezentativci prošlog vikenda.

Hakšabanović, Foto: Fscg.me

Sead Hakšabanović istakao se pogotkom, Stefan Savić komandovao je odbranom Atletika, šansu je dobio i Igor Vujačić u odbrani Partizana.

GOLMANI

Milan Mijatovic (MTK) Standardno dobar u velikanu mađarskog fudbala MTK razbio Ujpešt u gostima (4:0) i tako je vezao treći trijumf bez poraza u prvenstvu.

Danijel Petković (Anže) Nažalost, teški dani u Francuskoj nastavljaju se za našeg golmana. U porazu od Nice (3:0) nije bio ni naklupi Anžea.

Matija Šarkić (Šruzberi) Talentovi golman se povrijedio krajem septembra, njegov povratak očekuje se početkom 2021.

Miloš Dragojević (Budućnost) Ponovo siguran u crnogorskom derbiju. Njegova Budućnost savladala Sutjesku 1:0.

ODBRANA

Stefan Savić / (Atletiko Madrid) Novih 90 minuta za našeg štopera. Ipak, u pobjedi protiv Osasune (3:1) morao je bolje kod jedinog pogotka tima iz Pamplone.

Marko Simić (Liepaja) Tim našeg štopera nije igrao tokom vikenda, ali je sredinom prošle sedmice bio siguran u Kupu protiv Valmijere (2:0). Simić, naravno, bio standardan.

Žarko Tomašević (Astana) Odigrao cijelu utakmicu u derbiju sezone protiv Kairata. Ipak, Astana poražena na svom terenu 1:0 i praktično predala titulu timu iz Almatija.

Adam Marušić (Lacio) Neboplavi iz Rima ovih dana imaju mnogo muka sa pozitivnim igračima na Kovid-19, a protiv Torina (4:3) u sastavu nije bilo ni Marušića. Iz Lacija nisu saopštili razlog odsustva našeg fudbalera.

Marko Vešović (Legija) Nakon teške povrede (ligamenti) i operacije, Vešović se u vikendu za nama vratio u Varšavu, a poljski mediji očekuju da uskoro krene i sa individualnim treninzima.

Igor Vujačić (Partizan) Poslije duže vremena, a prvi put ove sezone, dobio šansu u Partizanu i odmah pokazao da je zaslužuje. Devedeset dobrih minuta za 2:0 protiv Mačve i pohvale od trenera Aleksandra Stanojevića.

Momčilo Raspopović (Rijeka) Prvi put od 12. septembra zaigrao za tim sa Rujevice – u igru ušao na startu drugog poluvremena u porazu od Šibenika (2:0).

Risto Radunović (Astra) Tim iz grada Đurđu nie igrao ovog vikenda, a u prošlom kolu naš bek se pogotkom i asistencijom istakao u pobjedi nad Politehnikom.

Aleksandar Šofranac (Sutjeska) U derbiju protiv Budućnosti dobio žuti karton, nije stigao da izblokira Draška Božovića kod gola tima iz Podgorice.

Darko Bulatović (Sutjeska) – Nezamjenjiv u timu Sutjeske protiv Budućnosti (poraz 1:0) bio jedan od boljih.

Vladan Adžić (Budućnost) U tandemu sa Igorom Ćukovićem ponovo bio nerješiva enigma za napadače Sutjeske.

Marko Vukčević (Podgorica) Zbog povrede (udarac u glavu) meč protiv Petrovca napustio već u 13. minutu.

VEZNI RED

Nikola Vukčević (Levante) Zbog po^ vrede mišića nij e bio u sastavu za meč protiv Granade.

Vladimir Jovović (Jablonec) Prvenstvo u Češkoj prekinuto je početkom oktobra usljed pogoršane situacije sa širenjem novog korona virusa u toj zemlji.

Aleksandar Šćekić (Partizan) Odigrao posljednjih desetak minuta u pobjedi crno-bijelih protiv Mačve (2:0).

Marko Janković (SPAL) Zbog povrede nije u sastavu SPAL-a od 20. oktobra.

Nebojša Kosović (Kairat) Još jedna dobra partija, njegov tim u velikom derbiju srušio i Astanu u gostima (1:0) i sa ogromnih plus 14 na pravom putu je da prekine šestogodišnju dominaciju tima iz Nursultana.

Aleksandar Boljević (Standard Lijež) Polako dobija povjerenje trenera. U trijumfu protiv Ostendea igrao do 67. minuta prije toga ulazio sa klupe protiv Benfike i Sent Trujdena.

Marko Bakić (Muskron) Muskron se nalazi u karantinu zbog 21 inficiranog virusom Kovid-19, pa nije igrao ovog vikenda. Do sada Bakić odigrao sedam mečeva ove sezone i postigao gol.

Deni Hočko (Muskron) Baš kao njegov saigrač Bakić, čeka da ekipa izađe iz karantina. Do sada ove sezone odigrao osam utakmica.

Sead Hakšabanović (Norčeping) Probušio živi zid i mrežu iz indirektnog udarca, ali njegov pogodak nije bio dovoljan za pozitivan rezultat protiv Malmea (poraz 2:1).

Vukan Savićević (Samsunspor) Odigrao 76 minuta u remiju protiv Adane (1:1). Njegov Samsun nalazi se u vrhu Druge turske lige.

Nikola Vujnović (Voždovac) Inače standardan, naš ofanzivac ovog puta nije bio u protokolu za meč protiv TSCa (2:0). Inače, i Voždovac ima problema sa slučajevima novog korona virusa.

Miloš Raičković (Budućnost) Standardno dobar na sredini šampiona, protiv Sutjeske majstorski namjestio veliku šansu za Igora Ivanovića.

Igor Ivanović (Budućnost) Nije iskoristio sjajnu priliku za vodstvo protiv Sutjeske, ali se iskupio na najbolji način super asistencijom za pobjednički gol. m

Branislav Janković (Sutjeska) nije ulazio u igru protiv Budućnosti.

Damir Kojašević (Sutjeska) Ušao u 65. minutu derbij a protiv Budućnosti, što j e dobra vij est j er se tek vratio treninzima.

Vasko Kalezić (Zeta) Njegov sjajan gol glavom sa 11 metara riješio meč Zete protiv Jezera (1:0).

NAPADAČI

Stevan Jovetić (Monako) – Monako blistao protiv Bordoa (4:0), naš kapiten odigrao samo desetak posljednjih minuta.

Stefan Mugoša (Inčon junajted) – Možda u posljednjem kolu nije bio strijelac, ali jasno je da je (sa 12 pogodaka) najzaslužniji što se Inčon spasio ispadanja. Prvenstvo u Koreji je završeno i Mugoša će biti na raspolaganju selektoru Hadžibegiću za novembarske duele.

Fatos Bećiraj (Visla Krakov) – Naš napadač nije bio u sastavu protiv Lehije iz Gdanjska (poraz 3:1) – posljednji meč za Vislu Bećiraj je odigrao 18. oktobra.

Dino Islamović (Rozenborg) – Standardan u timu iz Trondhajma u trijumfu nad Startom (1:0). Do sada u prvenstvu devet puta tresao mreže.

Šaleta Kordić (Podgorica) – Njegov tim je možda usporio, ali on se ne zaustavlja. Novim pogotkom (glavom) u porazu od Petrovca (3:1) na vrhu liste strijelaca 1.CFL stigao do brojke devet.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve