Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

UCG: Testirani i odbojkaši Budve

U okviru mjerenja, dobijeni su i predstavljeni podaci o visini tijela, masi tijela, procentualnom sadržaju masti u strukturi tijela odbojkaša, procentualne vrijednosti mišićne mase, koštane mase i parametri metabolizma. Na pojedinim segmentima tijela izmjereni su i kožni nabori

Nastavnici Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore sproveli su u Mediteranskom Sportskom Centru u Budvi antropometrijsko mjerenje odbojkaša Budve.

OK Budvanska rivijera, Foto: Cdm.me

Stručni štab na čelu sa Vladimirom Vasovićem i pomoćnim trenerom Milošem Markovićem izrazio je zadovljostvo što je, na ovaj način, u prilici da analizira trenutno antropološko stanje odbojkaša i u odnosu na analizu planira trenažne procese u toku daljeg dijela takmičarske sezone.

U okviru mjerenja, dobijeni su i predstavljeni podaci o visini tijela, masi tijela, procentualnom sadržaju masti u strukturi tijela odbojkaša, procentualne vrijednosti mišićne mase, koštane mase i parametri metabolizma. Na pojedinim segmentima tijela izmjereni su i kožni nabori.

Zahvalnost što su imali priliku da sarađuju sa klubom kao što je Budva, koji je ove sezone igrao kvalifikacije za Ligu šampiona, izrazili su doc. dr Danilo Bojanić i doc. dr Milovan Ljubojević, koji su i sproveli ovo mjerenje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve