Nedjelja, 24 Septembra, 2023
Rubrika:

U17: Kavaja pozvao 22 kadeta za dvomeč protiv Sjeverne Makedonije

Dueli sa Sjevernom Makedonijom igraju se šestog aprila od 16 časova i osmog aprila od 11 časova, na Trening kampu FSCG. ''Sokoli'' će se okupiti u ponedjeljak petog aprila u 10:30 časova na Trening kampu FSCG

Selektor kadetske reprezentacije Crne Gore Radovan Kavaja saopštio je spisak igrača koji će konkurisati za nastup u dvomeču sa Sjevernom Makedonijom sljedeće sedmice.

Na Kavajinom spisku nalaze se 22 igrača – golmani: Petar Petrović (Budućnost), Andrej Krivokapić (Podgorica); odbrana: Balša Vukotić, Balša Medenica, Damjan Kovačević (Podgorica), Nihad Balić (Jedinstvo), Damjan Dakić, Đorđe Pešukić, Luka Živković (Budućnost), Anđelko Bokan (OFK Titograd); vezni red: Aleksa Ćetković, Vladimir Perišić, Balša Barović, Viktor Đukanović (Budućnost), Nemanja Carević (Grbalj), Vedad Turusković (OFK Titograd), Dragoljub Radoman (Grafičar, Srbija), Tomo Šoć (Podgorica), Riad Bralić, Medo Juković (OFK Berane); napad: Mitar Globarević (Bokelj), Bogdan Veljić (Partizan, Srbija).

Dueli sa Sjevernom Makedonijom igraju se šestog aprila od 16 časova i osmog aprila od 11 časova, na Trening kampu FSCG. ”Sokoli” će se okupiti u ponedjeljak petog aprila u 10:30 časova na Trening kampu FSCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve