Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

U17: Drašković pozvao 24 kadeta za pripreme na Međugorju

Za kadetsku selekciju Crne Gore ovo je prvi dio priprema za nastup na turniru elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Crne Gore Slobodan Drašković pozvao je 24 igrača na pripremni kamp koji će se održati u Međugorju od 17. januara do 1. februara.

Drašković, Foto: Fscg.me

Drašković u Međugorje vodi 24 igrača – golmani: Nikola Ivezić (Podgorica), Filip Domazetović (Budućnost), Ivan Radović (Bokelj); odbrana: Nikola Vukotić, Đorđe Pešukić, Viktor Roganović (Budućnost), Nemanja Božović (Podgorica), Milan Radović (Sutjeska), Ognjen Đinović (Zeta), Milun Joković (Kom), Nihad Balić (Jedinstvo); vezni red: Jovan Dašić, Aleksa Ćetković, Damjan Mugoša (Budućnost), Andrej Bajović, Marko Vujačić, Dušan Vuković (Podgorica), Todor Šekularac (Jedinstvo), Kristijan Ernec (Rudar), Sava Milić, Boško Ljumović (Titograd), Dušan Šuškavčević (Zemun); napad: Lazar Mijović (Budućnost), Filip Tmušić (Lovćen).

Za kadetsku selekciju Crne Gore ovo je prvi dio priprema za nastup na turniru elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

,,Sokolo“ će u elitnoj rundi igrati protiv Italije, Poljske i Velsa. Domaćin turnira, koji će se igrati od 25. do 31. marta, je Poljska.

IzvorFSCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve