Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

U15: Mladi vaterpolisti ubjedljivo startovali Evropsko prvenstvo u Burgasu

Našu pionirsku selekciju do pobjede je vodio Baštrica sa pet golova, po tri su postigli Bošković i Vukšić, po dva Vukajlović i Rajhel, a po jedan Pavle i Danilo Krivokapić, Vladan Vukićević i Janović. Kod poraženih istakao se Ziuzin sa četiri gola

U15 vaterpolo reprezentacija Crne Gore na Evropskom šampionatu u bugarskom Burgasu na startu grupe D savladala je selekciju Bjelorusije 19:7 (6:2, 4:3, 2:1, 7:1).

Foto: Antenam.net

Našu pionirsku selekciju do pobjede je vodio Baštrica sa pet golova, po tri su postigli Bošković i Vukšić, po dva Vukajlović i Rajhel, a po jedan Pavle i Danilo Krivokapić, Vladan Vukićević i Janović. Kod poraženih istakao se Ziuzin sa četiri gola.

Za ponedjeljak je zakazan duel sa Srbijom od 21:30, dok ćemo u utorak od 14:30 igrati sa Slovenijom. Prvoplasirane ekipe iz sve četiri grupe plasiraće se direktno u četvrtfinale, dok će drugoplasirana i trećeplasirana igrati osminu finala.

Sastav Crne Gore: Čvorović Đorđe, Kankaraš Pavle, Krivokapić Danilo, Bošković Marko, Rajhel Josip, Vukšić Miloš, Vukićević Vladan, Janović Mlađan, Vučković Balša, Baštrica Neđo, Vukićević Lazar, Krivokapić Pavle, Bjelica Andrija, Vukajlović Novak i Jovanović Aron.

Trener je Veljko Uskoković, pomoćnici su Aleksandar Aleksić i Marko Franeta, doktor ekipe je Đorđe Klajn, tim lider Marko Franeta, dok će kao sudija Crnu Goru predstavljati Boris Obradović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve