Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

U prodaji: Zaštitne maske u bojama voljenog kluba

Nakon tri mjeseca vraćamo se u normalu, ali nova svakodnevica postale su zaštitne maske za lice koje i dalje obavezne širom Evrope. I naravno, klubovi iz pet najjačih liga su iskoristili situaciju i ponudili svojim simpatizerima brendirane maske u bojama i sa logotipima klubova

Tokom pandemije korona virusa sportski klubovi su pronalazili razne načine kako bi ostali u interakciji sa svojim navijačima.

Barselona zaštitna maska, Foto: Facebook

Nakon tri mjeseca vraćamo se u normalu, ali nova svakodnevica postale su zaštitne maske za lice koje i dalje obavezne širom Evrope. I naravno, klubovi iz pet najjačih liga su iskoristili situaciju i ponudili svojim simpatizerima brendirane maske u bojama i sa logotipima klubova.

Kako to izgleda u Španiji mogli ste vidjeti prije dvije noći u velikom derbiju između Sevilje i Betisa. Nešto slično u Crnoj Gori odradili su jedino košarkaški klub Mornar i vaterpolo klub Jadran Carine. Iz pet najjačih liga (Engleska, Španija, Italija, Francuska i Njemačka) 49 klubova je u ponudi dalo maske.

Portal sports-sports.com objavio je listu timova koji su “izbacili” dizajnirane maske, kao i njihove cijene. Za neke očekivano, za neke ne, najviše klubova na toj listi je iz njemačke Bundeslige.

Što se tiče cijena, na prvom mjestu je Barselona koja ima dvije verzije (po ugledu na domaći i gostujući dres), a cijena je 18 eura.

“Ove maske mogu da se koriste više puta i za svakodnevnu su upotrebu, služe za zaštitu od korona virusa, a garantujemo do 40 pranja, sa preporukom da se koriste osam sati nakon čišćenja!”, objavila je Barselona.

Slijede PSŽ i Roma po 15, dok su najjeftinije one Bajera iz Leverkuzena i Borusije Menhengladbah koji svoje maske prodaju za 2,99 eura. Interesantno, svega dva kluba iz Bundeslige nijesu se priključili ovoj akciji RB Lajpcig i Paderborn, dok je u Španiji taj broj iznosi osam.

Većina klubova maske prodaje pojedinačno, ali postoje timovi koji su se odlučili na drugačiji potez, pa u paketu prodaju tri komada. To je slučaj sa Mančester sitijem, Aston Vilom i Evertonom čiji paketi koštaju 19 eura. I još jedan podatak kada su cijene u pitanju prosječna cijena maski u Njemačkoj je 6,77 eura, dok u Španiji iznosi 10,05 evropskih novčanica…

Dresovi, šalovi, kačketi, majice, kišobrani, a u vrijeme pandemije “COVID-19” i zaštitne maske za lice kao još jedan navijački rekvizit.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve