Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

U Barseloni dali ogroman popust za neprodate dresove Mesija i Grizmana

Žoan Laporta je poručio da je klub jednostavno morao da smanji novac koji troši na plate, a Grizman je nakon Mesijevog odlaska bio najplaćeniji igrač u ovom klubu. Međutim, dresovi Mesija i Grizmana i dalje se prodaju u fan šopovima Barselone jer klub pokušava da zaradi dodatni novac, a ima i dalje pravo da prodaje dresove ovih igrača iako su oni napustili klub.

Barselona je ovog ljeta odlučila prodati nekoliko fudbalera koji su prošle sezone bili okosnica ekipe, a ponajviše se to odnosi na Lionela Mesija i Antoana Grizmana.

Mesi je napustio katalonski klub nakon što mu je istekao ugovor iako je htio da ostane na ”Kamp Nou”, ali to nije bilo moguće zbog finansijskih problema u kojima se nalazi Barselona.

Posljednjeg dana prelaznog roka katalonski klub je saopštio da je i Grizman nakon dvije sezone odlučio da napusti Barselonu i vrati se na pozajmicu u Atletiko Madrid.

Žoan Laporta je poručio da je klub jednostavno morao da smanji novac koji troši na plate, a Grizman je nakon Mesijevog odlaska bio najplaćeniji igrač u ovom klubu.

Međutim, dresovi Mesija i Grizmana i dalje se prodaju u fan šopovima Barselone jer klub pokušava da zaradi dodatni novac, a ima i dalje pravo da prodaje dresove ovih igrača iako su oni napustili klub.

No, prodaja dresova više ne ide tempom koji je klub očekivao i sada se pokušavaju riješiti onih koji su ostali na stanju u fan šopovima katalonskog kluba.

Naime, Barselona je odlučila da snizi cijenu dresova Mesija i Grizmana za čak 50% samo kako bi se riješili svih dresova koji su ostali, ali i zaradili koliko-toliko novca.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve