Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Tumbaković: Stevan je borac bez mane i straha

Podršku Jovetiću pružio je selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković

Crnogroski reprezentativac i fudbaler Monaka Stevan Jovetić doživio je još jednu povredu. Jovetić je pokidao ukrštene ligamente koljena i slijedi mu pauza od najmanje šest mjeseci.

Podršku Jovetiću pružio je selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković.

„Gledao sam utakmicu. Jovetić je bio najbolji akter na terenu. U trenutku kada je napuštao teren, odmah je bilo jasno da je povreda ozbiljna. Tinjala je nada da će snimak magnetom pokazati da nije najgora moguća varijanta u pitanju, ali… Vidio sam i scene kada Stevan na štakama napušta stadion. U ovom trenutku Stevanu je najteže i svi moramo da mu pružimo maksimalnu podršku. Borac je bez mane i straha, sjajan je momak i siguran sam da će uspjeti da dobije i ovu bitku, da će uspjeti da se vrati na teren. Svi smo sada tužni što ga neće biti na terenu, ja kao selektor, reprezentacija, ali i svi navijači i ljubitelji fudbala širom planete, jer fudbaleri kao što je on su rijetki i privilegija je gledati ih kako igraju”, naglasio je za Sport Klub selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković.

Pored Stevana Jovetića, koji će u narednom periodu biti najvatreniji navijač reprezentacije na putu do istorijskog uspjeha i plasmana na Evropsko prvenstvo, situacija u selekciji je veoma loša. Stefan Savić je ponovo na listi povrijeđenih, Stefan Mugoša mora da pauzira zbog povrede vrata, a na listi povrijeđenih je i Marko Janković.

„To su stvari na koje smo nažalost navikli i sa kojima moramo da se borimo. U ovom trenutku mi ostaje jedino da Jovetiću i ostalim momcima poželim što brži oporavak i da se što prije vrate na teren”, naglasio je Tumbaković i dodao:

„Čuo sam se naravno sa Jovetićem. U ovom trenutku, najviše možemo da mu pomognemo na terenu. Moramo da se borimo i za njega, da pokušamo da ostvarimo plasman na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta, na kojoj bi Jovetić mogao da zauzme mjesto u državnom timu”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve