Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Tumbaković direktan: Partizan ne postoji

Tumbaković prati situaciju u Humskoj i prema njegovim riječima, nije zadovoljan onim što vidi

Selektor Fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković govorio je za ,,Sport klub“ o stanju u svom nekadašnjem klubu Partizanu.

Foto: Fscg.me

Tumbaković prati situaciju u Humskoj i prema njegovim riječima, nije zadovoljan onim što vidi.

“Ovog momenta Partizan kao klub ne postoji! Nije ni dio onog sistema i i neće biti dok se ne budu dozvali pameti. Kad budu počeli da rade kao što je nekad neko radio, onda će Partizan ponovo biti klub”, rekao je Ljubiša Tumbaković za Sport klub.

U njemu postoji sumnja u rad aktuelne uprave, te smatra da trenutni rukovodioci ne mogu da vrate klub na pravi put.

“Da li to mogu ovi ljudi? Nisam siguran. Imam dio krivice koju moram da prihvatim. Kada sam se vratio poslije inostranstva povjerovao sam ljudima, kojima uvijek vjerujem, da je neka opcija sa tadašnjim prijedlogom jednog čovjeka čije ime ne želim da pomenem, da bude predsjednik Partizana. Bio sam dio te priče koja je to prihvatila zarad dobra Partizana, bez obzira na to što nisam vjerovao da taj čovjek može to da iznese i ta grupa ljudi koja se kasnije podijelila u ove dvije frakcije. Jedna je opozicija, a druga u Partizanu. Ni jedna ni druga nisu valjale, a ja sam bio dio toga i kajem se što sam to uradio, ali to je bilo, prošlo. Sada smo dio druge priče koja ima želju da se Partizan vrati pravim partizanovcima, kada dođeš u klub da imaš kome da se obratiš. Danas kada dođeš neće te ni prepoznati”, istakao je Tumbaković.

Crvena zvezda je trenutno dominantna, što i sam Tumbaković poštuje, ali za neizvjesnost fali i jak Partizan.

“Bez velike Zvezde nema pravog fudbala i derbija, kao ni bez velikog i moćnog Partizana nema pravog fudbala. Moramo da to forsiramo da se podigne na najveći mogući nivo rivalstva. Velika doza poštovanja će uvijek biti prisutna prema Zvezdi, a normalno je da više volim Partizan i uvek ću ga voljeti najviše na svijetu. Pobjeda nad Zvezdom je uvek najdraža, emocije su na najvećem mogućem nivou, kao što su u rupi kada izgubiš”, rekao je Tumbaković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve