Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Tumbaković: Bio sam superkorektan prema Crnogorcima

Fudbalski savez naše zemlje smijenio je Tumbakovića zbog njegovog odbijanja da predvodi “hrabre sokole” u prošlogodišnjem meču protiv Kosova u Podgorici

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković još jednom se osvrnuo na situaciju koja je prethodila njegovom odlasku sa funkcije šefa stručnog štaba selekcije Crne Gore.

Tumbaković, Foto: EPA

Fudbalski savez naše zemlje smijenio je Tumbakovića zbog njegovog odbijanja da predvodi “hrabre sokole” u prošlogodišnjem meču protiv Kosova u Podgorici.

“To je za mene završena tema. Logična posljedica dešavanja koja su bila u junu prošle godine, da neko ko je s ovih prostora ne bude dio jedne manifestacije u kojoj je takozvana država Kosovo učesnik. Ako je neko mislio drugačije, to što je pričao je njegov problem. Uvijek će mi biti žao, jer sam proveo tri i po lijepe godine tamo. Mislim da sam bio superkorektan. A, to što se desilo tog momenta, oni su dolje, a ja živim u Beogradu, u Srbiji. Neko je tu morao da bude fleksibilniji, da doživi na način koji je krajnje logičan i realan”, rekao je Tumbaković za portal Nova.rs.

Iskusni stručnjak je u međuvremenu preuzeo Srbiju, koju će pokušati da odvede na predstojeće Evropsko prvenstvo.

“Orlove” čeka plej-of Lige nacija, najprije polufinale protiv Norveške u Oslu 26. marta.

IzvorNova.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve