Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Tu je i hrvatski napadač: Englezi izabrali najgora pojačanja svih klubova u Premijer ligi

Što se tiče Arsenala izabran je Fransis Džefers koji je 2001. godine stigao iz Evertona za osam miliona eura. Za Čelsi najgore pojačanje bio je Fernando Tores koji je 2011. godine za čak 50 miliona eura stigao iz Liverpula. Tu je i jedan igrač s ovih prostora, a radi se o hrvatskom napadaču Bošku Balabanu koji je 2001. godine iz zagrebačkog Dinama stigao u Aston Vilu za šest miliona funti

Englezi su odlučili napraviti anketu i izabrati najgore pojačanje u istoriji svakog kluba iz Premijer lige.

Diuf, Oven i Tores, Foto: Sportsport.ba

Daily Mail je nekoliko sedmica birao najgore pojačanje svakog kluba, te su konačno objavili rezultate.

U obzir su dolazili samo klubovi koji se trenutno takmiče u Premijer ligi, a navijačima zaista nije bilo lako izabrati.

Engleski klubovi su itekako znali kiksati s pojačanjima, a pogledajte za koje od njih se vjeruje da su najgora pojačanja ikad.

Što se tiče Arsenala izabran je Fransis Džefers koji je 2001. godine stigao iz Evertona za osam miliona eura. Za Čelsi najgore pojačanje bio je Fernando Tores koji je 2011. godine za čak 50 miliona eura stigao iz Liverpula.

Najgore pojačanje Mančester Junajteda prema anketi Daily Maila je Aleksis Sančes koji je došao iz Arsenala 2018. godine u zamjenu za Henrika Mektarijana. Za Siti najgore pojačanje je Vilfried Boni koji je za 25 miliona eura pojačao “građane” dolaskom iz Svonsija.

Navijači Liverpula za svoj tim izabrali su da je najgore pojačanje El Hađi Diuf. Senegalac je na Enfield stigao 2002. godine iz Lensa za deset miliona eura.

Majkl Oven izabran je kao najgore pojačanje Njukasla u koji je stigao 2005. godine iz Real Madrida. Za Totenhem ovu “titulu” dobio je Roberto Soldado koji je iz Sevilje stigao 2013. godine za 26 miliona funti.

Tu je i jedan igrač s ovih prostora, a radi se o hrvatskom napadaču Bošku Balabanu koji je 2001. godine iz zagrebačkog Dinama stigao u Aston Vilu za šest miliona funti.

Izbor za ostale klubove: Džordan Ibe (Bornmut), Jurgen Lokadia (Brajton), Ben Gibson (Barnli), Aleksander Šorlot (Cristal Palas), Dejvi Klasen (Everton), Ade Akinbiji (Lester), Riki van Volfsvinkel (Norič), Džef Horsfild (Šefild), Dani Osvaldo (Soutempton), Steb Kaba (Wotford), Beni Mekarti (Vest Hem), Rodžer Džonson (Vulverhempton).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve