Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Tri ponude za Iguaina

Po svemu sudeći Iguain će se na kraju sezone, ako ona uopšte bude nastavljena preseliti u Ameriku. Dva MLS tima žele Argentinca koji ima sezonu ugovora vrijednog 7 miliona eura, u pitanju su Galaksi koji traži zamjenu za Ibrahimovića i DC Junajted gdje je njegov brat Federiko pomoćni trener

Po svemu sudeći Iguain će se na kraju sezone, ako ona uopšte bude nastavljena preseliti u Ameriku. Dva MLS tima žele Argentinca koji ima sezonu ugovora vrijednog 7 miliona eura, u pitanju su Galaksi koji traži zamjenu za Ibrahimovića i DC Junajted gdje je njegov brat Federiko pomoćni trener.

Iguain, Foto: Goal.com

Oba kluba su kontaktirala drugog brata, Nikolasa kako bi ponudila ugovor, ali i saznala uslove.

Juventus hoće da se oslobodi Iguaina, mada bi da uradi što i sa Tevezom, da pusti besplatno napadača, ali da dobije opciju na neke igrače, recimo Kolumbijca Karaskala. Tako su zahvaljujući Tevezu dobili Bentankura.

Iguain bi od Juventusa mogao da traži naknadu za odlazak, oni štede oko 12 miliona bruto ako napusti klub, čime bi nadoknadio ono što bi izgubio povratkom u domovinu.

Što se Amerike tiče, može da dobije solidan novac, ali ne i ono što prima u Juventusu.

Italijanski šampion hoće da ga se oslobodi, teško će dovesti Ikardija, ideje su Milik ili Raul Himenez, ali čak i da ne dovedu napadača Sari planira da igra sa Dibalom kao “lažnom devetkom” ili da Ronalda pomjeri u ulogu klasičnog napadača, iza koga bi igrali Daglas Košta i Dibala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve