Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Tri dana imao malo višu temperaturu i suv kašalj: Arteta opisao borbu sa koronavirusom

Da je španski stručnjak inficiran postalo je poznato 12. marta

Menadžer Arsenala Mikel Arteta potpuno se oporavio od virusa korona, a za klupski sajt govorio je kako se osjećao tokom zaraze.

Arteta, Foto: Skysport.com

Da je španski stručnjak inficiran postalo je poznato 12. marta.

“U trenutku kada su me zvali iz kluba da mi saopšte da smo bili izloženi izvorima zaraze ja sam već počeo da osjećam simptome. I kada su mi rekli da je vlasnik Olimpijakosa obolio od koronavirusa, bio sam ubijeđen da ga imam i ja. Znao sam da sjutradan imamo meč sa Mančester Sitijem i odmah sam pozvao doktora”, izjavio je Arteta.

Duel sa “građanima” ubrzo je odgođen, a nedugo zatim suspendovana su sva takmičenja u Engleskoj.

“Znali smo da smo ja i nekoliko igrača bili izloženi i da smo imali jasne simptome. Obavijestili smo Premijer ligu i odluka je donijeta prilično brzo”, Arteta.

Nekadašnji fudbaler Pari Sen Žermena, Rendžersa, Real Sosijedada, Evertona i Arsenala kaže da ni u jednom trenutku njegovo stanje nije bilo alarmantno.

“Što se tiče simptoma, to je za mene bio običan virus. Tri dana sam imao malo višu temperaturu i imao suv kašalj, a osjećao sam i neku nelagodu u grudima. To je bilo to. Uplašio sam se jer kod kuće imam troje djece, ali hvala bogu, oni se nisu zarazili”, zaključio je Arteta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve