Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Treniraju uz posebne mjere: Fudbaleri Budućnosti startovali s pripremama

Pripreme će se odvijati pod posebnim uslovima uz poštovanje mjere NKT-a. Klub je u cilju što veće zdravstvene bezbjednosti igrača i stručnog štaba organizovao da se treninzi za sada održavaju na trening kampu na Starom aerodromu, uz izolovani smještaj igrača u hotelu “Ramada”, odakle će se svakodnevno prevoziti autobusom do kampa na Starom

Fudbaleri Budućnosti, novi šampioni Crne Gore, počeli su pripreme za narednu takmičarsku sezonu, koju će otvoriti kvalifikacionom utakmicom za plasman u elitno evropsko takmičenje.

Budućnost pripreme, Foto: FK Budućnost

Pripreme će se odvijati pod posebnim uslovima uz poštovanje mjere NKT-a. Klub je u cilju što veće zdravstvene bezbjednosti igrača i stručnog štaba organizovao da se treninzi za sada održavaju na trening kampu na Starom aerodromu, uz izolovani smještaj igrača u hotelu “Ramada”, odakle će se svakodnevno prevoziti autobusom do kampa na Starom.

Za igrače pozitivne na covid-19 pripreme će sačekati dok ne ozdrave, kada se tek mogu priključiti ekipi.

“Trening je protekao u odličnoj atmosferi, vidjelo se kod igrča da su se poželjeli rada. Akcenat na današnjem treningu je bio na aktivaciji velikog broj mišića, kao i na aerobnom režimu sa i bez lopte”, kazao je kondicioni trener Nikola Vukčević.

Na pitanje o sastavu nastavio je Vukčević: “Uz stariju gardu, tu su bili novajlije Ćuković, Janketić, Sekulić, Đuričković. Sa pozajmica su se vratili Vukotić i Bojović, s tim što je Bojović dobio par dana odmora više. Takođe timu su se priključeni i mladji igrači Ćetković Balša, Mugoša, Marstjepović.”

Budućnost će rivala u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona saznati 9. avgusta. Igra se samo jedna utakmica, a žrijebom će biti odlučeno da li će Podgoričani biti domaćini ili gosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve