Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Trenerska vrteška: Nikić napustio Iskru, Vukčević Podgoricu

Nepuna 24 časa po završetku 24. kola šampionata Crne Gore u fudbalu, došlo je do dvije promjene na trenerskim klupama

Nepuna 24 časa po završetku 24. kola šampionata Crne Gore u fudbalu, došlo je do dvije promjene na trenerskim klupama.

Srđan Nikić, šef stručnog štaba Iskre je neočekivao odlučio da napusti klub iz Danilovgrada, dok je Nenad Vukčević, trener Podgorice, donio prilično očekivanu odluku.

Iskra je u minulom kolu slavila na svom terenu protiv OFK Petrovca sa 2:0, nedavno je pobijedila Budućnost sa 3:2, nalazi se na trećem mjestu, nalazi se na poziciji koja vodi u Evropu, ali je Srđan Nikić odlučio da podnese ostavku. Razlozi ovog poteza, za sada još uvek nisu poznati.

Podgorica je u sezonu ušla sa ambicijama da se bori za plasman na evropsku pozornicu, ali rezultati nisu bili u skladu sa očekivanjima, pa momke iz glavnog grada Crne Gore očekuje grčevita borba za opstanak.

U rundi, koja je ostala za nama, Podgorica je u derbiju začelja, ubjedljivo poražena od Jezera iz Plava sa 4:0, pa je Nenad Vukčević donio odluku da podnese ostavku.

U 24. kolu, postignuti su sledeći rezultati: Dečić – Sutjeska 0:2, Iskra – OFK Petrovac 4:0, Rudar – Mornar 0:0, Jezero – Podgorica 4:0, Budućnost – Zeta 2:1.

Tabela: Sutjeska 54, Budućnost (-1) 41, Iskra 38, Dečić (-1) 36, OFK Petrovac 35, Mornar 30, Rudar 29, Jezero 25, Podgorica 22, Zeta 13.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve