Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Treneri mlađih kategorija Primorca napustili klub jer im se duguje i do 35 plata

Ovo saopštenje potpisali su treneri Mlađan Tujković, Blaženko Radnjić, Dijana Saveljić, Slađana Vučetić, Emanuela Borić, Đorđe Radošević, Marko Gopčević i Vojislav Peković

Treneri mlađih kategorija vaterpolo kluba Primorac, tačnije njih osam, napustili su klub zbog neisplaćenih zarada.

Foto: Pinterest

U saopštenju ističu da se pojedinim trenerima duguje čak 35 mjesečnih nadoknada.

“Kako smo obaviješteni, žiro račun kluba je u sudskoj blokadi po ko zna koji put zbog neizmerenih dugova prema igračima Primorca, koji su 2019. godine osvojili titulu prvaka Evrope. Već 10 godina apelujemo i pokušavamo da izbjegnemo ovu situaciju, uz našu maksimalnu toleranciju, koja se prije svega odnosi na djecu iz kluba, čiji razvoj nismo htjeli da ugrožavamo. Kako ne vidimo izlaz iz ove situacije, prinuđeni smo na ovaj korak, s obzirom da predsjednik kluba gospodin Denis Mandić nije našao za shodno da nam se obrati u posljednjih 10 godina”, poručuju treneri u saopštenju i dodaju da im je iskreno žao što će preko 200 djece ostati bez treninga, kao i državnih takmičenja i brojnih trening utakmicama na bazenu u Kotoru sa ekipama iz inostranstva.

Foto: CDM

Ovo saopštenje potpisali su treneri Mlađan Tujković, Blaženko Radnjić, Dijana Saveljić, Slađana Vučetić, Emanuela Borić, Đorđe Radošević, Marko Gopčević i Vojislav Peković.

Izvorcdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve