Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Trener koji ruši negativne rekorde u Seriji A danas dobio otkaz

Verona je juče poražena u Bolonji s 1:0 i ima tri poraza na startu sezone, a klubu je preostalo samo da se zahvali Di Frančesku i da ga smijeni. Prije Bolonje, Veronu su pobijedili Sasuolo i Inter, a Di Frančesko je trenutno rekorder sa 19 vezanih utakmica bez pobjede u Seriji A, što kao trener Kaljarija, što kao trener Verone

Nakon samo tri utakmice u novoj sezoni Serije A, Euzebio Di Franćesko dobio je otkaz na klupi Verone.

Verona je juče poražena u Bolonji s 1:0 i ima tri poraza na startu sezone, a klubu je preostalo samo da se zahvali Di Franćesku i da ga smijeni.

Prije Bolonje, Veronu su pobijedili Sasuolo i Inter, a Di Franćesko je trenutno rekorder sa 19 vezanih utakmica bez pobjede u Seriji A, što kao trener Kaljarija, što kao trener Verone.

52-godišnji stručnjak se nije proslavio u Italiji posljednjih godina. Prije Rome vodio je Peskaru, Leće i Sasuolo, gdje je nekako najviše ostavio traga, a nakon Rome bio je u kratkim epizodama trener Sampdorije, Kaljarija i Verone.

Verona se osim Di Frančesku zahvalila i njegovim pomoćnicima, pa će u naredenim danima imenovati potpuno novi stručni štab.

Već za vikend ovaj tim ima težak ispit, pošto će ugostiti Romu predvođenu Žozeom Murinjom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve