Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Trener Borca pred Sutjesku: Kalkulisanja nema, ne želim produžetke

U Borcu su upoznati sa kvalitetom crnogorskog predstavnika, kao i problemima sa igračkim kadrom. Nikšićanima će faliti Cicmil, Šofranac, najvjerovatnije i Bulatović

Trener Borca Vlado Jagodić kazao je da njegova ekipa preuzima ulogu favorita pred meč sa Sutjeskom u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Jagodić, Foto: Sportske.ba

“Njima je adut što nema navijača, da su oni tu, bio bih slobodan da kažem da ovdje niko nema šanse protiv nas. Mi preuzimamo ulogu favorita bez obzira što je evropska utakmica i što oni igraju Evropu četiri godine, a mi nismo osam”, rekao je Jagodić.

U Borcu su upoznati sa kvalitetom crnogorskog predstavnika, kao i problemima sa igračkim kadrom. Nikšićanima će faliti Cicmil, Šofranac, najvjerovatnije i Bulatović.

“Znamo njihov način igre, u prednjem dijelu su najjači, žele što prije da dođu do gola. Spremamo se za to. Mene interesuje naš prednji dio tima i sredina, da mi njihove slabosti iskoristimo. Zašto ne bi utakmica bila na gol više?“, upitao je Jagodić, a onda poručio:

“Kalkulisanja nema jer se igra jedna utakmica. Ne želim produžetke i penale. Učinićemo sve da bez tog prođemo, ali ako bude moralo tako, neka bude i tako, najbitnije je da prođemo. Kad je u pitanju njihova odbrana koja je slabiji dio tima, Cicmil je realno nezamjenjiv igrač u njihovoj odbrani. To je za nas signal šta treba da radimo“.

Sjutrašnji meč počinje u 16.30 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve