Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Trener Ajaksa: Ponosan sam, sve smo ostvarili zajedno

"Zar morate sada da me pitate to? Moramo da uživamo jer smo zaslužili. Ovaj tim raste i svaki put ćemo pomjerati granice. Jedva čekamo sljedeći izazov"

Trener Ajaksa Erik Ten Hag bio je prezadaovoljan nakon što je njegov tim napravio pravi podvig i palsirao se u polufinale Lige šampiona.

Foto: Twitter

Ajaks je sinoć savladao Juventus u Torinu sa 2:1, nakon remija u Amsterdamu 1:1.

“Veoma sam srećan. Ne radi se o meni, ne radi se o Ajaksu, radi se o timu. Veoma sam ponosan na tim, moje saradnike, sve smo to ostvarili zajedno. Bila je veoma teška borba posebno na početku. Dobro smo organizovali napade, ali bilo je teško otarasiti se pritiska Juventusa. Morali smo da preživimo oluju njihovih napada i na sreću nijesmo dozvolili skoro ništa”, kazao je Ten Hag.

“U tim situacijama moraš da dobro čitaš protivnika i da održavaš ritam, mogli smo međutim i neke stvari mirnije i bolje da uradimo. Kasnije nijesu mogli više da nas pritiskaju, stvorio se prostor i mi smo napravili nekoliko velikih šansi. Lijepo je i da se dogodio De Liht u ključnom momentu”.

Ajaksov šef stručnog štaba koji nije htio mnogo da priča o narednom rivalu, a to će biti ili Mančester Siti ili Totenhem.

“Zar morate sada da me pitate to? Moramo da uživamo jer smo zaslužili. Ovaj tim raste i svaki put ćemo pomjerati granice. Jedva čekamo sljedeći izazov”, rekao je Ten Hag.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve