Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Traži novi klub: Krkotić napustio Kosovo, nada se povratku u crnogorsku reprezentaciju

Iskusni vezista, koji može da igra na nekoliko pozicija u timu, imao je ugovor sa Feronikelijem iz Prištine do ljeta, ali je odlučio da promijeni klub u zimskom prelaznom roku

Nekadašnji crnogorski reprezentativac Miloš Krkotić slobodan je u izboru nove sredine.

Krkotić, Foto: Reprezentacija.me

Iskusni vezista, koji može da igra na nekoliko pozicija u timu, imao je ugovor sa Feronikelijem iz Prištine do ljeta, ali je odlučio da promijeni klub u zimskom prelaznom roku.

“Možda je za mnoge moj odlazak na Kosovo prije pola godine bio iznenađenje. Međutim, shvatio sam to kao sportski izazov i ponudu predsjednika Ramaja u tom trenutku nijesam mogao da odbijem. Otišao sam u redove prvaka, sve je na početku sezone bilo kako treba, odigrao sam nekoliko odličnih utakmica, pogotovo protiv Milana. Taj duel pred početak prvenstva bio je istinski praznik u Prištini. Potom je krenula šampionska trka. Igrao sam dobro, bio među boljima”, kaže Krkotić, koji objašnjava kako su stvari počele da se mijenjaju što se tiče njegovog statusa.

“Pred kraj jesenje polusezone došlo je do neočekivanog razlaza sa trenerom Dejanom Vukićevićem. Treneri koji su došli su svojim odnosom prema meni jasno stavili do znanja da će moj ostanak tamo biti praćen problemima, te da neću biti, iz njima poznatih razloga, u ravnopravnom odnosu sa ostalima. U dogovoru sa predsjednikom, našli smo zajednički jezik da sada prekinemo saradnju. Riješio sam papirološke probleme koji su me sputavali da prihvatim neke ponude koje sam imao ove zime. Od juče imam slobodne papire i napokon mogu da se posvetim izboru novog kluba”, poručio je nekadašnji igrač Zete, Titograda, Budućnosti, moldavske Dačije, albanskog Kukešija i indonežanskog Balija.

Krkotić nema previše prostora oko odabira ekipe, budući da je prelazni rok zatvoren u mnogim zemljama.

“Svjestan sam da je jako teško u ovom momentu naći kvalitetan inostrani angažman. Sačekaću par dana i ukoliko ne dođe do realizacije ino transfera – moguće da ću prihvatiti neku od ponuda crnogorskih klubova. Moram zadržati takmičarsku formu i igrati utakmice. Nadam se i da ću biti bliže oku selektora Hadžibegića jer još uvijek vjerujem da u reprezentativnom dresu nijesam rekao posljednju riječ”, zaključio je Krkotić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve