Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Transfer u sjenici Džeka: Roma dovela Kumbulu

aravno, u centru pažnje je Edin Džeko koji će navjerovatnije napustiti rimski klub, a umjesto njega trebao bi stići Arkadijus Milik. Također, Vučica želi pojačati i odbranu koja nije bila na nivou prošle sezone. Roma je odlučila angažovati mladog defanzivca Maraša Kumbulu koji će stići iz Verone. Ovaj 20-godišnjak je oduševio svojim igrama prošle sezone u dreus Verone, te je privukao pažnju mnogih klubova

Roma još uvijek nije kompletirala igrački kadar za novu sezonu, te vrijedno rade na transferima.

Kumbula, Foto: Twitter/ Transfer News Live

Naravno, u centru pažnje je Edin Džeko koji će navjerovatnije napustiti rimski klub, a umjesto njega trebao bi stići Arkadijus Milik. Također, Vučica želi pojačati i odbranu koja nije bila na nivou prošle sezone.

Roma je odlučila angažovati mladog defanzivca Maraša Kumbulu koji će stići iz Verone. Ovaj 20-godišnjak je oduševio svojim igrama prošle sezone u dreus Verone, te je privukao pažnju mnogih klubova.

Međutim, najkonkretnija bila je Roma koja je sve dogovorila s Veronom. Kumbula je danas doputovao u Rim na ljekarske preglede, a naravno fotoreporteri su ga već “uhvatili” na aerodromu.

Kumbula bi sutra trebao da prođe ljekarske preglede i potpiše ugovor do ljeta 2025. godine. Romu će njegov dolazak koštati oko 30 miliona eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve