Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Transfer na pomolu: Siti aktivirao otkupnu klauzulu za Rodrija

Mančester Siti još juče aktivirao otkupnu klauzulu za španskog vezistu i samo je pitanje trenutka kada će konačni dogovor oko transfera biti postignut

Lukas Ernandez je već završio transfer u Bajern vrijedan 80.000.000 eura, Antoan Grizman je obavijestio klupske rukovodioce da odlazi, Dijego Godin je dogovorio prelazak u Inter, a klub će napustiti i Filipe Luis i Huanfran, možda i Dijego Kosta i(li) Alvaro Morata. Sljedeći na tom spisku je, izgleda – Rodri!

Foto: Antenam.net

Mančester Siti još juče aktivirao otkupnu klauzulu za španskog vezistu i samo je pitanje trenutka kada će konačni dogovor oko transfera biti postignut. Madridski As javio je da je Siti već dostavio zvaničnu ponudu Atletiku od 70.000.000 eura, koliko iznosi Rodrijeva klauzula i da se samo čeka njegova odluka da li želi da se preseli na sjever Ostrva ili ne. Rodri je u ovom trenutku jako blizu da kaže “DA” Sitiju i tako poslije samo godinu dana napusti prijestonicu Španije.

Rodri je u Atletiko stigao prošlog ljeta za samo 20.000.000 eura iz Viljareala.

Konačna odluka mogla bi da padne koliko u narednih sedam dana… To znači da bi Atletiko na raspolaganju imao gotovo 300.000.000 eura samo od prodaje igrača.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve