Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Transfer: Ivan Vukčević napustio Zetu, prešao u Vojvodinu

Mladi reprezentativac Crne Gore Ivan Vukčević napustio je Trešnjicu. Beogradski Sportski žurnal piše da je dvadesetogodišnji napadač novi član Vojvodine

Zeta je ostala bez najboljeg fudbalera.

Mladi reprezentativac Crne Gore Ivan Vukčević napustio je ”Trešnjicu”.

Beogradski Sportski žurnal piše da je dvadesetogodišnji napadač novi član Vojvodine.

Iz Zete nijesmo dobili potvrdu da je Vukčević završio na ”Karađorđu”, ali nema dileme da je odlazak gotova stvar i da je plan da se njegovom prodajom ”pokrije” makar dio zaostalih plata za igrački i stručni kadar, te omogući koliko-toliko lakše funkcionisanje kluba do kraja sezone.

Za ”vukove” se, međutim, otvara novi problem – kako nadomjestiti odlazak prvog strijelca ekipe i jednog od talentovanijih crnogorskih fudbalera. Vukčević, kome je ljetos iz administrativnih razloga propao transfer u Partizanovu filijalu Teleoptik, tokom jeseni postigao je sedam golova u prvenstvu i bio jedina napadačka opcija trenera Dragoljuba Đuretića.

Zeta je ubjedljivo posljednja u Telekom 1. CFL, sa sedam bodova manje od pretposljednje Zete, i potrebna su joj pojačanja koja mogu da naprave prevagu.

Prioritet su dovođenje golmana, štopera i napadača, a vremena nema mnogo iako se prvenstvo nastavlja sredinom februara. Novca, izvjesno, još manje.

Đuretić je prozivku zakazao za 10. januar u 10 sati. Ne zna se tačno ni ko će se sve na njoj pojaviti.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve