Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Transfer bomba: Andrea Lekić potpisala za Budućnost

Reprezentativka Srbije u redove našeg kluba stiže iz CSM Bukurešta, a njen dolazak, uz raniji potpis brazilske golmanke Barbare Arenhart, potvrda je da će Budućnost u narednoj sezoni imati sjajan sastav

Jedna od najboljih igračica svijeta na poziciji srednjeg beka u posljednjih 10 godina, zvanično najbolja igračica planete 2013. godine stiže u Podgoricu – Andrea Lekić je potpisala dvogodišnji ugovor sa Ženskim rukometnim klubom Budućnost.

Lekić, Foto: Cdm.me

Reprezentativka Srbije u redove našeg kluba stiže iz CSM Bukurešta, a njen dolazak, uz raniji potpis brazilske golmanke Barbare Arenhart, potvrda je da će Budućnost u narednoj sezoni imati sjajan sastav.

Reprezentativka Srbije sa kojom je 2013. osvojila srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu koje je održano u toj državi, ima bogato međunarodno iskustvo – nastupala je za Krim, Đer i Vardar, a od 2018. je članica CSM Bukurešta.

Sa Đerom je 2013. osvojila trofej Lige šampiona, a tri puta je igrala finale elitnog takmičenja.

Godinama je jedan od najboljih srednjih bekova u elitnom takmičenju i igračica koja uz izuzetnu kreativnost u napadu, ima i sjajan šuterski potencijal, pa je jasno da je Budućnost dobila veliko pojačanje.

Pored Lekić i Arenhart, ugovor je potpisala i 19-godišnja Ruskinja Valerija Maslova, koja u stiže iz redova Rostov Dona i to kao jedan od velikih talenata evropskog rukometa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve