Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Totalni dogovor – Mesi potpisuje novi ugovor do kraja sedmice

Katalonski Sport je uz naslov totalni dogovor (Acuerdo total) plasirao ekskluzivne informacije o Mesijevom novom ugovoru

Lionel Mesi će do kraja nedjelje i zvanično potpisati novi ugovor sa Barselonom.

Katalonski Sport je uz naslov “totalni dogovor” (Acuerdo total) plasirao ekskluzivne informacije o Mesijevom novom ugovoru.

Prema ovom izvoru, kapiten Barselone će potpisati ugovor do juna 2026. godine, dakle do svoje 39. On će zarađivati više nego 50% manje nego u prethodnom ugovoru, što je dio sporazuma sa Đoanom Laportom da smanji troškove i pomogne klubu u teškoj situaciji.

Mesi i Barsa će novi ugovor ozvaničiti do kraja nedjelje, a onda se očekuje da se kapiten priključi pripremama za novu sezonu.

Ovo su svakako najlepše vijesti za navijače Barselone, ako se prisjetimo da je prije tačno godinu dana, u avgustu, Mesi poslao “burofaks” u kom je tražio da napusti klub.

Na kraju, nije želeo da tuži svoju Barsu, predsjednik Bartomeu ga je izradio i slagao, pa je Mesi ostao. Sve se promijenilo dolaskom Đoana Laporte, Mesi je ponovo zadovoljan i srećan i nije želio da napusti “Kamp nou”.

“Last dance” može da počne…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve