Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Toronto na korak od titule: Voriorsi još jednom pali za 3:1 u finalu! (VIDEO)

Serija se sada vraća u Toronto, a Reptorsi već u noći sa ponedjeljka na utorak imaju priliku pred svojim navijačima doći do titule NBA prvaka. Ipak, Voriorse još ne treba otpisivati

Toronto Reptorsi su i drugi put u finalnoj seriji “pokorili” Orakl Arenu i poveli sa 3-1 protiv aktuelnih prvaka Golden Stejt Voriorsa.

Foto: NBA.com

Reptorsi su predvođeni sjajnim Kavajem Lenardom u četvrtoj utakmici slavili sa 105:92 protiv Voriorsa koji su ponovo bili bez Kevina Durenta. Kley Tompson i Kevon Luni su se vratili na parket nakon povreda, ali nijesu uspjeli svojoj ekipi pomoći da izbjegne poraz.

Reptorsi su odigrali furioznu treću dionicu koja je, čini se, i prelomila meč. Ovaj period igre su gosti iz Toronta dobili rezultatom 37:21, pa su u zadnju period ušli sa velikih +12.

Serija se sada vraća u Toronto, a Reptorsi već u noći sa ponedjeljka na utorak imaju priliku pred svojim navijačima doći do titule NBA prvaka. Ipak, Voriorse još ne treba otpisivati.

Reptorse je do pobjede vodio Kavaj Lenard sa 36 poena i 12 skokova. Serž Ibaka je dodao 20 poena, dok je Paskal Siakam ubacio poen manje.

Kod Voriorsa je najefikasniji bio Klej Tompson koji je imao odličnu šutersku noć i ubacio 28 poena. Stef Kuri je dodao poen manje, ali uz dosta lošije procente šuta u odnosu na Tompsona. Drejmond Gin je meč završio sa dabl-dabl učinkom od 10 poena i 12 skokova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve