Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Top pojačanje Denvera: Brin Forbs novi Jokićev saigrač

Amerikanac visok 188 santimetara pokriva pozicije beka-šutera i plejmejkera, a poznat je prije svega kao jedan od najpouzdanijih šutera za tri poena u NBA ligi. Prošle sezone Forbs je osvojio NBA titulu sa Milvoki Baksima, a tokom regularnog dijela na 70 odigranih utakmica imao je deset poena u prosjeku, uz čak 45,2 procenata realizacije šuta za tri poena

Brin Forbs (28) novi je košarkaš Denver Nagitsa, koji su konačno riješili veliki problem nedostatka dobrog šutera u spoljnjoj liniji.

Amerikanac visok 188 santimetara pokriva pozicije beka-šutera i plejmejkera, a poznat je prije svega kao jedan od najpouzdanijih šutera za tri poena u NBA ligi.

Prošle sezone Forbs je osvojio NBA titulu sa Milvoki Baksima, a tokom regularnog dijela na 70 odigranih utakmica imao je deset poena u prosjeku, uz čak 45,2 procenata realizacije šuta za tri poena.

Forbs je od 2016. u NBA, četiri sezone proveo je u San Antonio Sparsima. Tokom NBA karijere ima 9,1 poena u prosjeku po meču.

U posljednje četiri sezone, od igrača koji su imali više od 1.000 šuteva za tri poena, od njega bolji procenat realizacije imali su samo Set Kari i Džo Heris.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve