Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Tomić: Ulazimo u ritam, želimo pobjedu protiv Budućnosti

Crveno-bijeli u nedjelju dočekuju Budućnost u drugom kolu ABA lige. Ekipa Milana Tomića ovu utakmicu dočekuje poslije velike pobjede nad Fenerbahčeom u Evroligi

Trener košarkaša Crvene Zvezde Milan Tomić istakao je da je pobjeda nad Fenerbahčeom u Evroligi zaborvaljena, te da se tim sasvim fokusirao na meč protiv Budućnosti u regionalnom takmičenju.

Tomić, Foto: KK Crvena Zvezda Mts

Crveno-bijeli u nedjelju dočekuju Budućnost u drugom kolu ABA lige. Ekipa Milana Tomića ovu utakmicu dočekuje poslije velike pobjede nad Fenerbahčeom u Evroligi.

“Očekuje nas još jedna važna utakmica, kao što sam rekao Fenerbahče smo ostavili iza sebe, okrenuti smo ekipi Budućnosti i počeli smo pripreme za taj meč već u petak. Igraćemo u istom okruženju kao i meč sa Primorskom i želimo da odigramo na isti način, tvrdo i čvrsto u odbrani, pridržavajući se dogovora iz svlačionice. Ulazimo polako u ritam koji će biti uobičajen ove sezone i koji će biti još brži i teži kako vreme bude odmicalo. Želimo pobjedu i dobar nastavak u regionalnoj ligi”, rekao je Tomić.

Trener crveno-bijelih će imati na raspolaganju sve igrače, osim Ognjena Kuzmića.

Zbog kazne ABA iz prošle sezone, i ovaj meč biće organizovan uz ograničeno prisustvo publike na tribinama. Ulaz će biti omogućen samo gledaocima sa VIP ulaznicama i za počasna mjesta.

Utakmica Crvena zvezda – Budućnost igra se u nedelju od 20 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve