Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Tod o stanju legende F1: Šumaher ima sjajnu njegu koja mu omogućava koliko toliko normalan život

Od pada na skijanju u Francuskoj, krajem decembra 2013. godine, veoma malo informacija o zdravstvenom stanju legendarnog vozača dolazi u javnost

Prvi čovjek FIA Žan Tod ističe da Mihael Šumaher ima sjajnu medicinsku njegu, koja mu omogućava da ima koliko toliko normalan život.

Od pada na skijanju u Francuskoj, krajem decembra 2013. godine, veoma malo informacija o zdravstvenom stanju legendarnog vozača dolazi u javnost.

– Ne želim da otkrivam mnogo detalja. Pad koji je doživio na skijanju imao je nažalost veoma teške posljedice. Od prvog trenutka Mihael ima sjajnu medicinsku njegu, koja mu omogućava da vodi koliko toliko normalan život, rekao je Tod, inače veliki prijatelj porodice Šumaher.

Od sljedeće sezone dio Formule 1 biće i Mihaelov sin Mik.

– Oduševljen sam tom činjenicom jer dolazi iz porodice koju obožavam. Sjećam se kad se rodio. Ima veliku strast prema vožnji. Ne treba odmah stavljati pritisak na njega i očekivati velike stvari u prvoj sezoni. Nadam se da će se u budućnosti njegov bolid približiti onome što ima Mercedes, istakao je Tod.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve