Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Titograd u Petrovcu konačno slavio kao gost: Brejk koji se čekao godinu

,,Romantičari“ su pod Malim brdom protiv Petrovca u derbiju začelja stigli do brejka, prvog poslije tačno godinu (ne računajući meč baraža), s obzirom na to da su posljednji put slavili u gostima drugog novembra protiv Koma na Zlatici – 2:1

Fudbaleri OFK Titograda konačno su dočekali da se srećni vrate sa gostovanja.

Kalezić, Foto: Pobjeda.me

,,Romantičari“ su pod Malim brdom protiv Petrovca u derbiju začelja stigli do brejka, prvog poslije tačno godinu (ne računajući meč baraža), s obzirom na to da su posljednji put slavili u gostima drugog novembra protiv Koma na Zlatici – 2:1.

A upravo ovaj brejk vrijedi mnogo za Titograd – u slučaju poraza ,,crveni“ bi preuzeli ,,fenjer“, a ovako Titograd je uspio da najavi konačno bijeg iz opasne zone, pa u timu sa Starog aerodroma konačno ima razloga za zadovoljstvo.

“Protiv Rudara nijesmo zaslužili da trijumfujemo, ali ni da izgubimo. Ipak, nakon toga došli smo u još težu situaciju i znali smo da je meč pod Malim brdom od velikog značaja za nas. Taj veliki imperativ valjda je donio i još veću želju, pa smo djelovali zaista dobro i velikom borbenošću došli do važnih bodova”, kazao je Miloš Kalezić, vezista Titograda, koji je bio i asistent i strijelac za ,,crvene“.

Titograd je meč počeo bez Vukčevića i Kalezića, a nakon ulaska Danilovgrađanina sve se promijenilo – ,,romantičari“ su zaplesali i rutinski stigli do pobjede.

“Šef Nikola Rakojević odlučio je da nakon napornog ritma od četiri utakmice odmori mene i Petra, pa smo svježiji ušli u nastavku i to se pokazalo kao pravi potez”, objasnio je Kalezić, centralna figura meča pod Malim brdom.

“Drago mi je da se mnogo toga promijenilo mojim ulaskom i da sam dao doprinos pobjedi. Nijesam samo ja zaslužan, ovo je uspjeh cijelog tima, jer smo bili izuzetno motivisani. Svaki put neki pojedinac da poseban doprinos, ovog puta sam to bio ja, ali svakako značajni bodovi za Titograd”, naglasio je Kalezić.

Titograd već ovog vikenda očekuje novi težak meč – ,,romantičari“ dočekuju Budućnost.

“Treba nam kontinuitet i ako povežemo dva – tri dobra rezultata odmah bi napravili skok. To nije lako, jer kada imate mladu ekipu oscilacije su očekivane. Ali pokušaćemo da dođemo do pozitivnog rezultata protiv šampiona, koji je u sjajnoj seriji, ali i mi smo sada mnogo rasterećeniji, pa vjerujem da ćemo pružiti dobru partiju”, zaključio je Kalezić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve